OKTÓBERI MÉRLEGELÉS

Időpont: 2022. október 8. szombat
9:30-13:00
Helyszín: Zugoly Nevelési Tér, XVI.kerület Szabadság u. 38.
Ahogyan változnak az évszakok, úgy változnak bennünk is a hangulatok, érzések, gondolatok. Búcsút intve a szeptember átmeneti időszakának, az október köszön ránk meleg színeivel, és hűvös estéivel. Elérkezett a mérlegelés időszaka, mi az, amit beleteszek a zsákomba, hogy tovább vigyem, és mi az, amit inkább hátrahagyok?
A workshopokon egy-egy témát járunk körbe relaxációval, verssel és alkotással. Nincs szükség rajztudásra, hosszabb elköteleződésre. Gyere el, kapcsolódj ki, szánj magadra pár órát, hogy legyen lehetőséged egy kicsit magadra és a belső hangjaidra hallgatni!
A workshop díja: 7500 Ft
A díj tartalmazza a felhasznált eszközöket, a terembérletet, és fejenként egy kávét vagy teát.

A művészetterápia lényege a feltöltődés, és a befelé figyelés. A mindennapokban, a megszokott tevékenységeinkben elfáradhatunk. Tele vagyunk elvárással magunkkal szemben, ami egy idő után kimerítő tud lenni.

A léleknek is szüksége van mozgásra, feltöltődésre. 

A művészetterápia azt a saját időt adja neked, amelyre magadtól olyan nehezen veszed rá magad. A kurzusok folyamán a kis csoportban megélheted, hogy Te vagy a fontos. Elengedheted magad jólesően a relaxációban, hagyhatod, hogy a kezed alkosson valamit, minden elvárás nélkül.

Ez nagyon felszabadító!

Segítségünkre lesz a természet, ami körbevesz bennünket, és ha ráhangolódunk a kint zajló folyamatokra, akkor egészen egyszerűen megkönnyebbülve tudjuk majd folytatni a mindennapjainkat.

A foglalkozásokon sosem elemezzük, vagy értelmezzük az alkotásokat, és esztétikai ítéletet sem hozunk. Ne tartson vissza, ha ügyetlennek tartod magad, itt nem a szép alkotás a cél, és nem is fogom fejleszteni a rajzbéli képességeidet. Idézd fel magadban, amikor óvodás, vagy kisiskolás korodban előtted volt egy üres papír, és színes ceruzák. Megvan ez az érzés? Az izgatottság, hogy most kifejezheted magad, játszhatsz a színekkel?

Emlékszel arra az érzésre, amikor úgy rajzoltál, megszűnt körülötted a világ?

Ezt kínálom neked. Az alkotás örömét, a befelé tekintés lehetőségét, és egy csoportélményt, ahol új embereket ismerhetsz meg.

Érdekel a workshop!

 

Ha szívesen részt vennél az októberi alkalmon, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

 

Érdekel a workshop!

Marama Műhely Facebook Oldal