Művészetterápia pároknak

A szerelem az egyik legszebb ajándék az életben. A mesék nagy része a szerelemről szól, a beteljesülésig vezető nehéz és rögös útjáról. Az esküvővel azonban véget érnek a történetek, boldogan éltek, míg meg nem haltak. Aki azonban párkapcsolatban van, az pontosan tudja, hogy a valódi történet itt kezdődik. Egy jól működő kapcsolaton muszáj dolgozni. Kinek többet, kinek kevesebbet, de ahhoz, hogy két ember boldog legyen együtt, ahhoz folyamatosan figyelni kell a másik igényeire, tudni kell a saját vágyaimat megfogalmazni, kommunikálni kell, és olyan minőségi időt együtt tölteni a másikkal, ami mind a két félnek töltődést okoz.

Egy ilyen lehetőséget szeretnék felajánlani a

3 alkalmas művészetterápiás foglalkozásommal,

melyet kifejezetten pároknak dolgoztam ki.

A foglalkozásokra olyanokat várok, akik szeretnék a párjukat megismerni még jobban. Kíváncsiak rá, hogy vannak-e még előtte is rejtett oldalai. Kíváncsiak más párok működésére, hogy tanuljanak egymástól.

Fontos, hogy ez a workshop sorozat nem párterápia, nem fogunk megoldani konfliktusokat, azonban felismeréseink lehetnek majd egymással kapcsolatban. Nem fogunk elemezni, intim részleteket kérdezgetni, mindenki annyit hoz be a foglalkozásba, amennyi számára komfortos.

Lesznek párgyakorlatok, és egyéni alkotások relaxáció után. Az alkotásokra aztán minden résztvevő visszajelzést ad, így segítjük egymást meglátni a saját tükrünk által.

Használunk majd OH kártyát, Dixit kártyát, kollázs és montázs technikát, pasztellkrétát, akvarell festéket és agyagot. Fontos, hogy a foglalkozásokon való részvételhez semmilyen művészi előképzettség nem kell, a pálcikaember rajzolása is bőven elegendő 😊

Ami viszont szükséges, az a nyitottság és a bizalom.

 1. alkalom – Ki vagyok én? 

2. alkalom – Ki vagyok én a Te szemedben? 

3. alkalom – Kik vagyunk mi együtt?

A workshopon maximum 4 pár tud részt venni.

Időpont: Kéthetente pénteken 18:00-20:30

2022. május 13., 27., június 10.

Részvételi díj egy párnak a 3 alkalomra összesen: 30.000 Ft

Helyszín: XIV. kerület Cserepesház Vezér u. 28/b

Jelentkezem a pároknak szóló workshopra!

Mit nyújthat az alkotás? 

A művészetterápiás alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy a papíron kifejezhessük a belső világunkat. A relaxáció utáni alkotás kikapcsolhatja a tudatosságot, és megnyilvánulhatnak olyan tudatalatt fészkelő képek, mint amilyenek álmunkban látogatnak el hozzánk. Ha csak úgy leülünk rajzolni, a tudatosságot nehezebb kikapcsolni.  Az alkotás után pedig megnézzük, kinek milyen benyomása van a másik alkotásáról, így bővítjük a szempontjainkat