Napforduló - ÉNfordító workshop

Időpont: 2022. július 2-3.

Helyszín: Zugoly, XVI. kerület Szabadság u. 38.

Ár: 19.500 Ft

Június 21-én a leghosszabb a nappal, ilyenkor minden fényesen ragyog, és a belső munkát elhalványítja a külvilág csillogása. Azonban ilyenkor is érdemes önismereti kérdésekkel foglalkozni, hiszen a nyár segít a lelazulásban, a stressz elengedésében, így könnyebben képesek leszünk hátrahagyni a mindennapi gondokat és magunk felé fordulni, mint ahogyan a napraforgó követi a nap útját.

 Egy kinyílás workshopra invitállak Benneteket, ahol a művészetterápia eszközeivel fogunk rápillantani a szabadságvágyunkra. Megvizsgáljuk, hogy mennyire vagyunk képesek megnyílni, milyen a viszonyunk a belső napunkkal. Körbejárjuk a nyári hónapok archetipikus analógiáit, és megkeressük magunkban őket. A Zugoly rendelkezik egy varázslatos kerttel, így sokat leszünk a levegőn is, hogy magunkba szívjuk a természet rezdüléseit.

 

Fogunk alkotni ecsettel, krétával, agyaggal, készítünk kollázst és montázst. Az alkotás során megélhetjük a flowt, és elengedhetjük magunkat, újra átélhetjük a gyermeki rajzolás, festés örömét. Relaxálunk, beszélgetünk, és persze játszunk is! Kilépünk a mindennapokból 2 napra, hogy kapcsolódással másokhoz és magunkhoz megadjuk magunknak azt a figyelmet, amit megérdemlünk.

 A foglalkozásokon nem az alkotás külső esztétikai értéke lesz a lényeg, ez nem egy festőkurzus. Így Te is elengedheted az elvárásaidat magaddal szemben, és hagyhatod majd, hogy a kezed vezessen az alkotásban.

 A workshop célja, hogy a résztvevők pozitív megerősítéseket kapjanak, erősödjön az önbizalmuk és növekedjen az önismeretük. A csoport támogató erejének segítségével könnyebben rá tudunk majd pillantani az alkotásainkban tükrözödő temperamentumunkra, vágyainkra, lelkiállapotunkra. Cél még a kiszakadás, a feltöltődés, annak felismerése, hogy fontos az az idő, amikor csak magunkkal foglalkozunk. Csak úgy leszünk képesek adni a családunknak, barátainknak, vagy teljesíteni a munkahelyünkön, ha mi is foglalkozunk saját magunkkal.

Jelentkezem a hétvégi workshopra!

Időpont:
2022. július 2., szombat
9.30-18.30-ig
2022.július 3. vasárnap
10-től 16-ig

A teljes kurzus ára: 19.500 Ft

Ez tartalmaz 12 órányi művészetterápiás foglalkozást,
a foglakozások anyagköltségeit, terembérletet, kávét és szörpöt.

Jelentkezni, érdeklődni a marama.posta@gmail.com e-mailen tudsz,  vagy az alábbi űrlapon!

A workshop minimum 4, maximum 8 fővel indul.

Napforduló workshop

Marama Műhely Facebook Oldal