Oldal kiválasztása

Holdfénytükör

A Hold ugyanúgy változik, mint mi magunk. Vannak ragyogó napjai, és vannak, amikor elvonul valahová, hogy feltöltődjön, hogy később újra teljes fényében világítson. Az önismereti csoportfolyamatban a természet útját követjük. A nyári kifelé fordulást lassan, fokozatosan veszi át a befelé figyelés. Ezért a 6 alkalmas folyamat témája: út az elmélyülés felé.

A művészetterápia egy olyan lehetőség, amikor kikapcsoljuk a racionális gondolkodást, elmerülünk az ösztönös alkotásban. Ezt segíti a zene, a vers, a relaxáció és a többféle képzőművészeti technika, a pasztellkréta, az agyag, az akvarell. Az foglalkozások idejére egy olyan térbe lépünk, ahol csak magunkkal foglalkozunk, hátrahagyva a mindennapi rutint, és a csoport támogató ereje révén pillanthatjuk meg magunkat a holdfény tükrében.

Az alkalmak az feltöltődést, megkönnyebbülést hozhatnak és egy különleges szemszöget, amivel rápillantanthatunk önMAGunkra.

Várok mindenkit, aki elmúlt 16 éves, kismamákat, nyugdíjasokat, kamaszokat, férfiakat és nőket! 

A 6 alkalom befejezése után lehetőség lesz továbbhaladni az évkörön, a télből a tavasz felé.

Helyszín: Gödöllői Városi Könyvtár,  Gödöllő, Dózsa Gy. út 8.

Időpont: Október 8-től minden második pénteken 17.00-tól 19.00-ig

Alkalmak: okt. 8., 22., nov., 5., 19. dec. 3., 17.

A két órás alkalom díja: 3000 Ft mely tartalmazza a felhasznált anyagokat és eszközöket is. 

Az első alkalom a Gödöllői Könyvtár tagjai számára ingyenesek!

Részvételi szándékod kérlek jelezd a marama.posta@gmail.com e-mail címen, hívj a +3630 5097291-es számon, vagy kattints az online jelentkezéshez!