Holdfénytükör

A Hold ugyanúgy változik, mint mi magunk. Vannak ragyogó napjai, és vannak, amikor elvonul valahová, hogy feltöltődjön, hogy később újra teljes fényében világítson. Az önismereti csoportfolyamatban a természet útját követjük. A téli befelé fordulást lassan, fokozatosan veszi át a tavaszi kinyílás.

Ezért az alkotói, önismereti folyamat témája: télből a tavaszba.

A művészetterápia egy olyan lehetőség, amikor kikapcsoljuk a racionális gondolkodást, elmerülünk az ösztönös alkotásban. Ezt segíti a zene, a vers, a relaxáció és a többféle képzőművészeti technika, a pasztellkréta, az agyag, az akvarell. Az foglalkozások idejére egy olyan térbe lépünk, ahol csak magunkkal foglalkozunk, hátrahagyva a mindennapi rutint, és a csoport támogató ereje révén pillanthatjuk meg magunkat a holdfény tükrében.

Az alkalmak az feltöltődést, megkönnyebbülést hozhatnak és egy különleges szemszöget, amivel rápillantanthatunk önMAGunkra.

Várok mindenkit, aki elmúlt 16 éves, kismamákat, nyugdíjasokat, kamaszokat, férfiakat és nőket! 

Helyszín: Gödöllői Városi Könyvtár,  Gödöllő, Dózsa Gy. út 8.

Időpont: Minden második pénteken 17.00-tól 19.00-ig

Első negyedéves alkalmak: január 7., 21., február 4., 18., március 4., 18., április 1.

A két órás alkalom díja: 3000 Ft mely tartalmazza a felhasznált anyagokat és eszközöket is. 

A csoporthoz folymatosan lehet kapcsolódni, részvételi szándékod kérlek jelezd a marama.posta@gmail.com e-mail címen, vagy hívj a +3630 5097291-es számon.