Holdfénytükör

 A Hold ugyanúgy változik, mint mi magunk. Vannak ragyogó napjai, és vannak, amikor elvonul valahová, hogy feltöltődjön, hogy később újra teljes fényében világítson. Az önismereti csoportfolyamatban a természet útját követjük. A téli befelé fordulást lassan, fokozatosan veszi át újra a kinyílás.

A 6 alkalmas folyamat témája: belső kitavaszodás.

A művészetterápia egy olyan lehetőség, amikor kikapcsoljuk a racionális gondolkodást, elmerülünk az ösztönös alkotásban. Ezt segíti a zene, a vers, a relaxáció és a többféle képzőművészeti technika, a pasztellkréta, agyag, akvarell. Az foglalkozások idejére egy olyan térbe lépünk, ahol csak magunkkal foglalkozunk, hátrahagyva a mindennapi rutint. A csoport támogató és segítő ereje révén pillanthatjuk meg magunkat a holdfény tükrében.

Az alkalmak  feltöltődést, megkönnyebbülést hozhatnak és egy olyan non-verbális módszert, amely segít rápillantani önMAGunkra.

Várok mindenkit, aki elmúlt 16 éves.

Helyszín: Zugoly Nevelési Tér, 16. kerület Szabadság u. 38.

Időpont: 2022. február 24-től május 5-ig minden második csütörtökön 18:00-tól 21:00-ig

A 3 órás alkalom díja: 4500 t, mely tartalmazza a felhasznált anyagokat és eszközöket is,  

Részvételi szándékod kérlek jelezd a marama.posta@gmail.com e-mail címen, hívj a +3630 5097291-es számon, vagy kattints az online jelentkezéshez!