Holdfénytükör

 A Hold ugyanúgy változik, mint mi magunk. Vannak ragyogó napjai, és vannak, amikor elvonul valahová, hogy feltöltődjön, hogy később újra teljes fényében világítson. Az önismereti csoportfolyamatban a természet útját követjük. A nyári kifelé fordulást lassan, fokozatosan veszi át a befelé figyelés. Ezért a 6 alkalmas folyamat témája: út az elmélyülés felé.

A művészetterápia egy olyan lehetőség, amikor kikapcsoljuk a racionális gondolkodást, elmerülünk az ösztönös alkotásban. Ezt segíti a zene, a vers, a relaxáció és a többféle képzőművészeti technika, a pasztellkréta, agyag, akvarell. Az foglalkozások idejére egy olyan térbe lépünk, ahol csak magunkkal foglalkozunk, hátrahagyva a mindennapi rutint. A csoport támogató és segítő ereje révén pillanthatjuk meg magunkat a holdfény tükrében.

Az alkalmak az feltöltődést, megkönnyebbülést hozhatnak és egy olyan non-verbális módszert, ami segít rápillantani önMAGunkra.

Várok mindenkit, aki elmúlt 16 éves, kismamákat, nyugdíjasokat, kamaszokat, férfiakat és nőket! 

Az 5 alkalom befejezése után lehetőség lesz továbbhaladni az évkörön, a télből a tavasz felé.

Helyszín: Zugoly Nevelési Tér, 16. kerület Szabadság u. 38.

Időpont: Október 14-től minden második csütörtökön 17.30-tól 19.30-ig

Alkalmak:  okt., 14., 28. nov. 11., 25. dec. 9.

A két órás alkalom díja: 4500 t, mely tartalmazza a felhasznált anyagokat és eszközöket is, valamint egy kávét vagy teát. A teljes kurzus egyben fizetve 20.000 Ft

Részvételi szándékod kérlek jelezd a marama.posta@gmail.com e-mail címen, hívj a +3630 5097291-es számon, vagy kattints az online jelentkezéshez!